top of page

Waarom een CO2-footprint in kaart laten brengen? 

Steeds meer bedrijven laten een CO2-footprint in kaart brengen. Aan de hand van deze CO2-footprint kan bekeken worden hoeveel uw bedrijf uitstoot en waar deze uitstoot vandaan komt. Maar hoe belangrijk is een CO2-footprint nou eigenlijk? En waarom is het belangrijk?    

clipart1319878_edited.png
iconfinder_law_298810.png
Afbeeldin2g1_edited.png

Overheidsregulaties

Om de opwarming van de aarde tegen te gaan zijn en er door organisaties en overheidsinstanties meer wetgevingen opgesteld. Waar het verbeteren van de milieuprestatie eerst een optie was, zal het nu een verplichting worden. De CO2-uitstoot van alle bedrijven moet voor 2030 gehalveerd zijn. Met het uiteindelijk doel dat in 2050 alle uitstoot 0 is.

Afbeelding1_edited.png

Groener imago, meer succes

Consumenten, personeel en investeerders vinden een duurzame bedrijfsvoering steeds belangrijker. De consument wil kopen van een groen bedrijf, het personeel wilt werken bij een groen bedrijf en de investeerder wil een groen portfolio. Daarom helpen wij mee aan uw groene imago, zodat u meer successen kan behalen.

Onze unieke pijlers

employees-icon-png-15.jpg.png
hiclipart.com.png

Bij het in kaart brengen van een CO2-footprint houden wij rekening met 3 pijlers. Met behulp van deze pijlers willen wij een CO2 footprint toegankelijk maken voor elk bedrijf.

law_thefootprint_3581_edited_edited_edit

CO2-Footprint

Wij bieden gemakkelijk inzicht in de CO2-footprint van uw bedrijf met behulp van onze factuuranalyse. In het rapport wordt duidelijk hoeveel u uitstoot en waar deze uitstoot vandaan komt, zodat het vervolgens gereduceerd kan worden.

3586375-clock-hour-timer-watch_107942_ed

Snel en eenvoudig

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een CO2-footprint in kaart te laten brengen. U hoeft niet langer zelf alle CO2-data te verzamelen in uw bedrijf. U uploadt enkel uw facturen en de rest doen wij.

Money_edited.png

Kostenbesparend

Wanneer u gebruikt maakt van onze service, hoeft u niet langer een fte te benutten die verantwoordelijk is voor het verzamelen van de CO2-data. Het kiezen voor Supstain is daarom niet alleen tijdsbesparend maar ook kostenbesparend. 

Twijfel niet langer, laat nu eenvoudig uw CO2-footprint in kaart brengen.

bottom of page